| Intrebari ca intre prieteni | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mia Neko Junior
| Subiect: Intrebari ca intre prieteni Mier Ian 26, 2011 6:09 pm | |
| Pentru ane cunoaste mai bine putem pune intrebari care ne rasar prin cap si urmatorul user raspunde la ele
1.Care este cea mai mare dorinta a ta? 2.Te mai uiti la desene animate? 3. Spune 2 melodii care iti plac mult in momentul de fata? | |
|
| |
Kido X Neko Senior
Mesaje : 122 Varsta : 27 Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!
| Subiect: Re: Intrebari ca intre prieteni Vin Ian 28, 2011 12:57 am | |
| 1. Sa pot zbura(fictiune)...sa intalnesc cateva trupe favorite de-ale mele ^^ sau macar pe Andy Sixx 2.La unele ^^ 3.F**king perfect si Camuflaj ________________________________
1.Ce ti-ar place sa mai faci la forumul acesta? 2.Iti place cum iti sta parul in momentul asta? | |
|
| |
02gold23 Admin
| Subiect: Re: Intrebari ca intre prieteni Dum Mar 13, 2011 9:50 pm | |
| 1.Ce ti-ar place sa mai faci la forumul acesta? Sa mai aduc membri care sa fie activi. 2.Iti place cum iti sta parul in momentul asta? Sincer, da. Chiar imi place.
1. Daca ai putea fi o floare. Ce floare ti-ai alege? 2. Daca ai putea chiuli maine de la o materie...Care ar fi? | |
|
| |
Hikari Moderator
| Subiect: Re: Intrebari ca intre prieteni Joi Mar 17, 2011 1:13 am | |
| 1.Trandafir 2.Fizica ------------------------------- 1.Esti multumit/a de situatia ta scolara? 2.Daca ai putea zbura unde te-ai duce? | |
|
| |
LoVe...my LoVe Neko Newbie
| Subiect: Re: Intrebari ca intre prieteni Dum Iun 19, 2011 6:00 pm | |
| 1.Esti multumit/a de situatia ta scolara? Da, se poate si mai bine. 2.Daca ai putea zbura unde te-ai duce? Eu....in Anglia.
1.Iti place in vacanta? 2.Daca ai pleca la o persoana draga...la cine ai pleca? | |
|
| |
Măr. Neko Newbie
| Subiect: Re: Intrebari ca intre prieteni Lun Iul 18, 2011 6:50 pm | |
| 1 . Cui nu ii place ? 2 . uhm. la o prietena foarte buna , din Australia .
| |
LenChan Neko Starter
| Subiect: Re: Intrebari ca intre prieteni Mier Iul 20, 2011 3:36 am | |
| 1 . Asculti k-pop ? Da,Alex m`a corup intr`un hal far'de hal 2 . Ce animal ai vrea sa fii ? Dragon.Clar.Sau lup. 3 . Iti plac chestiile pufoaseeee ? OMG i love them 4 . Te obosesc cu intrebarile , nu ? Nu,dar ma oboseste tastatul _______________________________________ 1.Care e culoarea ta preferata? 2.Ce fruct/leguma urasti cel mai mult?
| |
|
| |
Cookie Neko Senior
| Subiect: Re: Intrebari ca intre prieteni Sam Ian 07, 2012 8:17 pm | |
| 1.Care e culoarea ta preferata?roz si mov 2.Ce fruct/leguma urasti cel mai mult?la legume cred ca brocoli ,iar la fructe strugurii .
__________________________ 1.Ai un forum? 2.Cat la % iti place sa citesti manga? 3.Ce faci in vacante?
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari ca intre prieteni | |
| |
|
| |
| Intrebari ca intre prieteni | |
|