Anime Neko
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime Neko

O pisica...O inghetata...Si un site

AcasaAcasa  AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  Bloody Monday Cat-paw  

Bloody Monday

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
02gold23
Admin
Admin
02gold23

Varsta : 28
Localizare : peste tot

Bloody Monday Empty
MesajSubiect: Bloody Monday   Bloody Monday Icon_minitimeSam Feb 12, 2011 6:16 pm

Salutare dupa ce v-am inecat in anime-uri, acum vreau sa va torturez si cu manga.Pentru ca altfel nu se poate si am vazut ca printre voi sunt si iubitori de manga. Dar gata cu pălăvrăgeala si sa trecem la lucruri serioase.
Nume:Bloody Monday
Gen:actiune, viata cotidiana, comedie
Autor:Ryuumon Ryou
Artist:Megumi Kouji
Statut:on-going
Poveste:Ei bine o organizatie secreta, pune mana pe un virus mortal si vrea sa il lanseze in Japonia. De ce? Ei bine asta o sa aflati pe parcusul urmatoarelor capitole. Si pana sa il lanseze in Tara Soarelui-Rasare, fac un mic experiment in Rusia. Pentru ca rusii cum sunt ei secretosi nu vroiau sa imparta informatiile cu nimeni, politia nipona decide sa le fure. Astfel ei apeleaza la Falcon.

Iar aici aveti o imagine cu coperta primului volum pentru a va face o idee: Bloody Monday Bloody-monday-manga
Era sa uit As dori pareri de la cei care au citito si de la cei care nu au făcut-o:
Lectura placuta!

Sus In jos
https://animeneko.forumgratuit.ro
ﯝ Đizzy ﯝ
Neko Senior
Neko Senior
ﯝ Đizzy ﯝ

Varsta : 29
Localizare : somewhere else, but also here

Bloody Monday Empty
MesajSubiect: Re: Bloody Monday   Bloody Monday Icon_minitimeSam Mar 26, 2011 4:15 am

Am citit aceasta manga si pot spune ca este preferata mea.Adica este si prima manga pe care am citit'o -.-".Oricum..revenind la actiune,imi place foarte mult actiunea si povestea adica Falcon e super priceput cand vine vorba de a intrea in alte calculatoare sau chestii de genu'.Am citit toate capitolele din prima serie insa mai am cateva din cea de'a doua.Anyway,imi place aceasta manga.
Sus In jos
Cookie
Neko Senior
Neko Senior
Cookie

Bloody Monday Empty
MesajSubiect: Re: Bloody Monday   Bloody Monday Icon_minitimeSam Ian 07, 2012 12:20 am

Manga ...povestea pare interesanta ...cred ca o sa ma apuc sa il citesc cand voi avea timp.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Bloody Monday Empty
MesajSubiect: Re: Bloody Monday   Bloody Monday Icon_minitime

Sus In jos

Bloody Monday
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Neko :: Japonia :: Manga-
Mergi direct la: