Anime Neko
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime Neko

O pisica...O inghetata...Si un site

AcasaAcasa  AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  Avatarele si semnaturile Cat-paw  

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
02gold23
Admin
Admin
02gold23

Varsta : 28
Localizare : peste tot

MesajSubiect: Avatarele si semnaturile   Avatarele si semnaturile Icon_minitimeSam Apr 30, 2011 4:26 pm

Voi judecati un membru dupa semnatura si/sau avatar? Avatarul si semnatura sa va ajuta sa-i puneti o eticheta?

My opinion:
Nu prea imi formez pareri despre useri privind semnaturile si avatarele. Dupa parerea mea, din ele pot ghici doar pasiunile sale(poate chiar animeul preferat) si-mi aleg avatarele dupa starea de spirit si forumul pe care am cont. Inainte, imi puneam neaparat si semnatura, dar acum nu prea mai tin cont.
Sus In jos
https://animeneko.forumgratuit.ro
ﯝ Đizzy ﯝ
Neko Senior
Neko Senior
ﯝ Đizzy ﯝ

Varsta : 29
Localizare : somewhere else, but also here

MesajSubiect: Re: Avatarele si semnaturile   Avatarele si semnaturile Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 8:01 pm

Aaaaa sa fiu sincera nu cataloghez userii dupa avatarele/semnaturile lor 'cuz fiecare isi alege ce vrea.Poate unii se simt mai putin fericiti, alegand un avatar/ semnatura care transmite oful sau, sau unii isi pun un avatar/o semnatura asa, doar pentru ca le place.Oricum, nu am de ce sa judec un user dupa avatar/semnatura 'cuz in majoritatea cazurilor imi este indiferent ce anume au ei in acel spatiu aka locul unde sunt asezate avatarele/semnaturile.
Sus In jos
Cookie
Neko Senior
Neko Senior
Cookie

MesajSubiect: Re: Avatarele si semnaturile   Avatarele si semnaturile Icon_minitimeSam Ian 07, 2012 8:15 pm

Eu nu judec un user dupa avatar sau semnatura.Eu cred ca nu poti pune o eticheta dupa acestea ,ci dupa faptele sale .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Avatarele si semnaturile   Avatarele si semnaturile Icon_minitime

Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Neko :: Diverse :: Your opinion about...-
Mergi direct la: