Anime Neko
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime Neko

O pisica...O inghetata...Si un site

AcasaAcasa  AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  Tigarile si alcoolul Cat-paw  

Tigarile si alcoolul

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
02gold23
Admin
Admin
02gold23

Varsta : 28
Localizare : peste tot

Tigarile si alcoolul Empty
MesajSubiect: Tigarile si alcoolul   Tigarile si alcoolul Icon_minitimeSam Apr 30, 2011 4:27 pm

1. Fumeaza cineva de pe aici? Daca da, de ce ati inceput sa fumati?
2. Va impacati bine/rau cu alcoolul?
3. Considerati ca tigarile si alcoolul ar trebui interzise?

My opinion:
Nu si nici nu vreau sa incerc. Nu-mi place nici cum miroase fumul de tigara, da sa mai simt si gustul.
ei...Doar bere si vin cu apa din an in paste.
De ce? Ca altii sunt inconstienti si nu au limite?

Sus In jos
https://animeneko.forumgratuit.ro
ﯝ Đizzy ﯝ
Neko Senior
Neko Senior
ﯝ Đizzy ﯝ

Varsta : 29
Localizare : somewhere else, but also here

MesajSubiect: Re: Tigarile si alcoolul   Tigarile si alcoolul Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 8:17 pm

Nu, nu fumez, desi mai multi au incercat sa ma faca sa devin impatimita tigarilor.Nu fumez deoarece nu suport fumul de tigara nici daca e la 10 metri de mine >.< , fumatul produce boli grave si dauneaza atat fumatorilor , cat si nefumatorilor care stau in preajma celor care consuma tigarile x.x

Well, recunosc, mai beau si eu cateodata gen bere, vin si sampanie, insa nu exagerat.Nu inteleg de ce unii nu realizeaza cat de prosti sunt ca depasesc limita alcoolului, facandu-se de ras, plus ca mai fac unii si accidente.Bun, vrei sa bei, bea domn'le cat poti duce, nu mai mult sa cazi lat intr-un colt de strada, asta daca nu se intampla altceva.

Mda, ele nu ar putea fi interzise nici daca toata lumea ar vrea x.x Esti un drog pentru cei care au inceput si nu cred ca vor renunta la asta, spunand "Mda, eu nu pot sa ma las.Am incercat, dar e atat de ... greu" sau ceva de genu [colegii mei sunt astfel de specimene x.x]
Sus In jos
LoVe...my LoVe
Neko Newbie
Neko Newbie
LoVe...my LoVe

Varsta : 27
Localizare : in my world...

MesajSubiect: Re: Tigarile si alcoolul   Tigarile si alcoolul Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 6:05 pm

Nu.Nici nu'mi place.Am in clasa ceva specimene cum spune doamna mea de mate si cand intra in clasa miroase de nu pot sta.Nu imi place mirosul nimic ce are legatura cu fumatul deci niciodata!Sunt in stare sa ii bat pe cei care fumeaza ca nu suport ideea...isi fac rau singuri... OnionMad
Eh...sampania...si cand eram mica berea o luam de la tata din mana...in schimb nimic...apa si suc...
Tigarile logic...alcolul..pai...depinde...vorba cuiva nu te-ai mai distra=))) ma rog...la tigari zic din start sa se interzica...
Sus In jos
http://rpg-universe.forumer.ro/
Umi
Neko Newbie
Neko Newbie
Umi

MesajSubiect: Re: Tigarile si alcoolul   Tigarile si alcoolul Icon_minitimeDum Iul 10, 2011 7:27 pm

Sincer nu fumez. Nu văd ce e atâta satisfacţie pt cineva care fumează. Dar de la un timp, îmi face plăcere să văd persoane drăguţe cu ţigara în gură. o.o [i'm a freak but i can't help] anyway sunt conştientă de faptul că fumatul dăunează grav organismului. xD

Eu mai beau din când în când dar nu cred că am fost beată vreodată. Am băut destulă şampanie de Anul nou da' nu am avut nimic, probabil că era prea weak..or sth like this, iar berea chiar nu-mi place. >< După ceva timp am intrat puţin în hiperactivitate cronică dar se întâmplă şi când beau apă asta :]

Dacă ar fi interzise crezi că nu s-ar face rost? Şi acum se face trafic cu ţigări, droguri etc. Vor începe şi cu băutură mai mult şi gata~Nu e o o soluţie să fie interzise.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tigarile si alcoolul   Tigarile si alcoolul Icon_minitime

Sus In jos

Tigarile si alcoolul
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Neko :: Diverse :: Your opinion about...-
Mergi direct la: