Anime Neko
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime Neko

O pisica...O inghetata...Si un site

AcasaAcasa  AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  Obsesii si Fobii Cat-paw  

Obsesii si Fobii

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
02gold23
Admin
Admin
02gold23

Varsta : 28
Localizare : peste tot

Obsesii si Fobii Empty
MesajSubiect: Obsesii si Fobii   Obsesii si Fobii Icon_minitimeSam Apr 30, 2011 4:28 pm

Ce parere aveti despre o persoana care este chitita pe o idee si nu o schimbi nici cu buldozerul? Dar despre una care are o frica irationala? Credeti ca daca o personaa este obsedata de ceva sau are o fobie nu merita atentie?

Sus In jos
https://animeneko.forumgratuit.ro
ﯝ Đizzy ﯝ
Neko Senior
Neko Senior
ﯝ Đizzy ﯝ

Varsta : 29
Localizare : somewhere else, but also here

Obsesii si Fobii Empty
MesajSubiect: Re: Obsesii si Fobii   Obsesii si Fobii Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 8:10 pm

Well, nu e bine sa iti intre in cap un lucru, poate fi el rau sau bun, pe care sa nu'l poti schimba, ar fi aiurea.Si frica irationala ... ei bine, depinde la ce fel de frica te referi, daca are cat de cat un rationament sau nu.Oricum, cei care au obsesii/fobii trebuie ajutati de ceilalti sa le depaseasca, nu sa fie ignorati.La ultima intrebare, tocmai din acea cauza trebuie sa aiba pe cineva
alaturi, sa'i explice totul clar si sa o ajute [pe persoana] sa incerce
sa'si invinga obsesia/fobia.
Sus In jos
LoVe...my LoVe
Neko Newbie
Neko Newbie
LoVe...my LoVe

Varsta : 27
Localizare : in my world...

Obsesii si Fobii Empty
MesajSubiect: Re: Obsesii si Fobii   Obsesii si Fobii Icon_minitimeDum Iun 19, 2011 6:10 pm

Ce parere aveti despre o persoana care este chitita pe o idee si nu o schimbi nici cu buldozerul?
Intrebarea ai pus'o intentionat sau ce?Ce parere am despre mine uneori cand sunt asa...pai...ma amuz singura..dar tot nu pot sa'mi schimb parerea decat foarte foarte greu dar depinde si despre ce ste vorba...cam enervez oamenii cu asta...din calmul lor britanic si apoi imi pare rau rau rau... OnionDeepCry revenind la intrebare..nu prea imi place...asa ca nici de mine in astfel de momente...
Dar despre una care are o frica irationala?
Pai...ce cred...pai asta e...am avut si eu o astfel de frica dar am trecut peste asta deci...poate sa isi revina..
Credeti ca daca o personaa este obsedata de ceva sau are o fobie nu merita atentie?
Merita...in special sa'i scoti obsesia ce nu este buna din cap!=)))pai merita atentie...dar la obsesie daca nu este buna trebuie indreptata...la fel si fobia..
Sus In jos
http://rpg-universe.forumer.ro/
Continut sponsorizat

Obsesii si Fobii Empty
MesajSubiect: Re: Obsesii si Fobii   Obsesii si Fobii Icon_minitime

Sus In jos

Obsesii si Fobii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Neko :: Diverse :: Your opinion about...-
Mergi direct la: