Anime Neko
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime Neko

O pisica...O inghetata...Si un site

AcasaAcasa  AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare   Prietenia Cat-paw  

Prietenia

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
02gold23
Admin
Admin
02gold23

Varsta : 28
Localizare : peste tot

Prietenia Empty
MesajSubiect: Prietenia    Prietenia Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 1:49 am

Ce parere aveti despre relatia cu ceilalti? Va sunt prieteni adevarati? Sau va suporta doar din interes? Cum ar trebui sa fie un prieten adevarat? Fi-ti sinceri!
Sus In jos
https://animeneko.forumgratuit.ro
ﯝ Đizzy ﯝ
Neko Senior
Neko Senior
ﯝ Đizzy ﯝ

Varsta : 29
Localizare : somewhere else, but also here

Prietenia Empty
MesajSubiect: Re: Prietenia    Prietenia Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 8:07 pm

Uhm, in ceea ce priveste relatia cu ceilalti sunt de parere ca atata timp cat este reciproca, este buna.Ca sa fiu sincera, cum cereai mai sus, cred ca unii din asa-zisii mei prieteni sunt falsi, merg doar pe interes si cand nu le dai ce vor iti intorc spatele, insa am si prieteni adevarati care sunt tot timpul langa mine.Un prieten adevarat ar trebui sa fie dispus sa te ajute neconditionat, sa fie alaturi de tine la bine si la rau, sa stie ce anume te deranjeaza fara ca tu sa-i dai prea multe detalii, sa-ti fie loial si sa stie sa pastreze un secret cand ii spun.Uhm, cam asta ar fi parerea mea despre prietenii adevarati.
Sus In jos
Umi
Neko Newbie
Neko Newbie
Umi

Prietenia Empty
MesajSubiect: Re: Prietenia    Prietenia Icon_minitimeDum Iul 10, 2011 7:21 pm

Relaţia cu ceilalţi este bună, deşi am început să devin mai închisă în mine de la un timp. Dar prietenii..hmm consider că le poţi spune prieteni celor în care ai încredere în ei şi nu dau dovadă de falsitate când sut cu tine sau nu. Eu am o prietenă bună, gen bff iar ceilalţi sunt amici de distracţie. Oricum nu e bine să ai încredere în oricine că poate veni un moment în care să te ..înjunghie pe la spate şi tot cel care a avut încredere suferă (-.-)"
De aceea e bine să-ţi alegi prietenii cu grijă, să ştii că poţi avea încredere în ei şi asta se poate face prin faptele lor >.> cum a zis şi Dizzy mai sus că dacă e prieten adevărat, te ajută necondiţionat ,să fie alături de tine în orice situaţie~ asta e ceea ce numesc eu prietenie.
Sus In jos
Pixie
Neko Starter
Neko Starter
Pixie

Varsta : 26
Localizare : Cluj-Napoca

Prietenia Empty
MesajSubiect: Re: Prietenia    Prietenia Icon_minitimeMar Sept 06, 2011 12:28 pm

Intr-adevar, asta este cel mai greu: sa ne dam seama cine profita si cine tine la noi. Eu personal am prea multa incredere si ma atasez foarte tare de oameni, si ajung mai mereu dezamagita. Dar acum sunt mai precauta, si ma astept si de la cei mai buni prieteni sa se plictiseasca de mine.
Intr-adevar, prietenia este ceva complex, care implica multe sacrificii, certuri, dar toate acestea sunt nimic pe langa clipele frumoase petrecute cu prietenii si bucuria sa ai pe cineva care iti va fi mereu alaturi langa tine.
Sus In jos
http://our-life-our-everything.blogspot.com/
Continut sponsorizat

Prietenia Empty
MesajSubiect: Re: Prietenia    Prietenia Icon_minitime

Sus In jos

Prietenia
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Neko :: Diverse :: Your opinion about...-
Mergi direct la: