● Lene Neko Starter
| Subiect: Well~ Lenea inca nu ma lasa sa traiesc. Dum Mai 27, 2012 7:30 pm | |
| Badabum, badabum~ Imi era cam lene sa caut un topic unde sa dau copy/paste cu prezentarea mea :]] Ce sa va zic? :3 Ma cheama Timeea am 15 ani, fac 16 de revel, mi se spune Timi, Time sau Tim. ââââ~ Ah, da! Iubesc yaoiul~ Oh gaylord! <3 Sunt mai perfectionista de fiere, dar lenea ma cam omoara dinc and in cand si nah... Las munca deoparte. Sunt a 8a, si nu-mi place :]] Ma ocup mult cu munca-n pc.. Adic aimi place sa invat chestii noi, acum incerc sa invat CSS si HTML. :3 E greu da o scot eu la capat :]] As spune mai multe chestii despre mine care va vor dovedi cat de ciudata sunt :]] Nu ma ascund, nu am facuto never, nu-mi place sa mint si lumea isi face des o parere proasta despre mine din cauza ca nu ma exprim destul de coerent. >.<" Intrebari? :3 | |
|
02gold23 Admin
| Subiect: Re: Well~ Lenea inca nu ma lasa sa traiesc. Lun Mai 28, 2012 8:20 pm | |
| Bun venit, Tim. ^_^ Aici este plin de ciudati, deci nu-ti face griji. Puteai sa scrii o poveste intreaga despre tine si chiar nu se supara nimeni. Atata timp cat respecti regulile, nu ma intereseaza cat de ciudate sunt posturile tale. Sper sa te distrezi aici, printre pisici, lenosi si tot felul de useri prietenosi. Be a neko with us~ | |
|
● Lene Neko Starter
| Subiect: Re: Well~ Lenea inca nu ma lasa sa traiesc. Lun Mai 28, 2012 8:46 pm | |
| Multumesc de primire 02gold23^^ U're cute~ Am sa ma distrez pe aici cat pot~ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Well~ Lenea inca nu ma lasa sa traiesc. | |
| |
|