| Propuneri | |
|
+6Kido X Hikari Barbie Uldora Cookie 02gold23 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
02gold23 Admin
| Subiect: Propuneri Joi Iun 24, 2010 9:05 pm | |
| Ai propunere pentru ca forumul sa fie imbunatatit? Spune-o sau mai bine posteaz-o aici. | |
|
| |
Cookie Neko Senior
| Subiect: Re: Propuneri Vin Iul 02, 2010 12:55 am | |
| Ai m-am gandit ca ar fi minunata o bara warn si sa cauti un designer pentru site.Sper ca nu te-au suparat sugestile mele | |
|
| |
02gold23 Admin
| Subiect: Re: Propuneri Dum Iul 04, 2010 4:04 pm | |
| Cum sa ma supere.Daca m-ar fi suparat nu ar mai fi existat acest topic.O idee foarte bune cea cu bara de warn .Iar cu designerul pentru site,o vom pune in aplicare, cand vom mai avea un user(cel putin) activ.
P.S.:Bara s-a rezolvat si i-am pus si un nume original, in ton cu site-ul.Sper sa-ti placa.Daca mai ai idei,te rog sa le spui.Si nu-ti face griji ca nu ma supar . :lol: | |
|
| |
Uldora Neko Starter
| Subiect: Re: Propuneri Lun Aug 30, 2010 10:59 pm | |
| Bolurile de lapte sunt cam aiurea, de ce nu incerci ceva in genul, "Yeni" sau "Credite" sau char "Neko $". Mai am multe alte idei dar le mai pastrez.. | |
|
| |
02gold23 Admin
| Subiect: Re: Propuneri Joi Sept 02, 2010 4:38 pm | |
| Stiu ca este un nume idiot, adr atunci cand l-am creat, nu prea aveam inspiratie, vroiam ceva original si ceva in ton cu site-ul. Dar probabil bolurile vor deveni Neko$, sau poate neko Bani . O sa am mai gandesc la denumirea. | |
|
| |
Barbie Neko Starter
| Subiect: Re: Propuneri Sam Noi 20, 2010 12:26 am | |
| Ar trebui ca la profilul userilor sa apara si numarul mesajelor postate | |
|
| |
Hikari Moderator
| Subiect: Re: Propuneri Joi Ian 20, 2011 5:31 pm | |
| ar trebui ca de ziua userilor sa isi aleaga ei o tema pe care sa o puna alex | |
|
| |
02gold23 Admin
| Subiect: Re: Propuneri Joi Ian 20, 2011 5:39 pm | |
| Interesanta idee. O sa vad daca se voteaza si daca toti sunt de acord o punem in aplicare. | |
|
| |
Kido X Neko Senior
Mesaje : 122 Varsta : 27 Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!
| Subiect: Re: Propuneri Sam Ian 22, 2011 2:44 am | |
| Ma gandeam ca la RPG la City unde sunt si Piata centrala, castelul, conacul sa adaugati:Central Park. Ar fi un loc de relaxare al pers. si unde se pot intalni Pe langa amazine, cofetarii etc. | |
|
| |
02gold23 Admin
| Subiect: Re: Propuneri Sam Ian 22, 2011 2:55 am | |
| Ok, propunere acceptata. O voi pune in aplicare imediat. | |
|
| |
roxycamy Neko Newbie
| Subiect: Re: Propuneri Joi Ian 27, 2011 4:56 am | |
| De exemplu forumul imi pare lipsit de topicuri..:-?? As sugera la Fan area si un topic de fotografii.. La muzica de exemplu poate o sa deschid topicuri gen..bibliografia artistului..cutare..ce muzica asculti..dedicatii:-?? Ar trebui un loc unde useri sa discute mai multe despre ei.... o sa ma mai gandesc..daca e nevoia la gfx va ajut sau la altceva^^ Bye | |
|
| |
Hikari Moderator
| Subiect: Re: Propuneri Joi Ian 27, 2011 2:33 pm | |
| Hmm la muzica avem genurile ;) altele .. ? oricum merci de idei | |
|
| |
Kido X Neko Senior
| Subiect: Re: Propuneri Sam Ian 29, 2011 8:24 pm | |
| Oki..eu am o idee care necesita mai multi useri implicati.
Revista forumului. In fiecae luna va aparea un numar nou. Care contine(m-am gandit si la articole si la nume de articole)..deci subiectele abordate de revista:
1. Userii nostri.(aici punem glume cu userii de pe forum, gen: Mia a desoperit ca atunci cand dai click pe deconectare nu mai poti posta pe forum si asa a ajuns sa ia premiul Nobel pentru descoperiri care au schimbat lumea)
2. Noutati pe forum. (aici punem-daca sunt- noutati viitoare/ si care sunt deja in desfasurare pe forum)
3.Noutati din muzica.( o sa cautam mai multe articole si supunem la vot-cei care fac parte din redactarea revistei- care este mai interesanta si mai bun, putem sa ne informam si sa scriem chiar noi articolele)
4. Melodiile lunii. (aici userii vor propune melodii si cele mai bune si apreciate 10 melodii vor fi porezentatae intr-un mod comic si interesant) 5. Glumele lunii. ( o sa fie alese cele mai comice 4 bancuri-aici putem sa supunem la vot impreuna cu userii)
6. Top 3 cei mai activi useri. ( aici 3 useri care au postat mai mult, au deschis cele mai multe topicuri si au ajutata la forum vor primi un premiun-aici trebuie sa ne gandim la ceva premii)
7. Anime-ul lunii. (cel mai apreciat anime din luna aceea va si prezentata intr-un mod interesant) Manga-ul lunii (idem la animeul lunii)
8. Horoscopul- ce pregatesc astrele pentru tine? (la feicre zodie cineva care se pricepe sa scrie ceva comic se va interesa de pe nett si apoi va transforma el putin in asa fel incat sa sune mai comci...sau poate fi pur si simplu doar horoscopul)
Si cei care se vor ocupa de revista vor primi fiecare cate o sarcina: desigur admina va fi redactor sef, apoi ar fi cel care se ocupa de muzica, cel care se ocupa cu chestiile legate de anime, apoi cel cu horoscopul. La "Userii nostri vor scrie toti cei care se ocupa de reviste. Noutatile pe forum de admina vor fi prezentate sau de cineva pe care alege ea. Top 3 cei mai activi useri la fel tot admina, doar ea poate intra in panoul de administare si sa vada.
Sper sa va placa. :]
| |
|
| |
02gold23 Admin
| Subiect: Re: Propuneri Sam Ian 29, 2011 9:20 pm | |
| Cum sa nu-mi placa? Ai venit cu ideea exact la tanc. Acum ca-i vacanta ma timp sa ma ocup de tot. Pai cred ca o sa punem in aplicare planul. Va voi decshide un forum ca sa punem la punct detaliile. Propunere acceptata! | |
|
| |
Kido X Neko Senior
| Subiect: Re: Propuneri Mar Feb 01, 2011 1:46 am | |
| Sti...mie mi-ar face mare placere sa ajut xD si Mia la fel! Daca veti nevoie de ajutor va ajutam, maia les ca ne place sa scriem | |
|
| |
Danuta Neko Junior
| Subiect: Re: Propuneri Mar Feb 01, 2011 3:48 am | |
| Wow..tari pareri. Si multe. | |
|
| |
Umi Neko Newbie
| Subiect: Re: Propuneri Dum Iul 10, 2011 8:23 pm | |
| Uhmm poţi să activezi redimensionarea imaginilor? Pentru orice caz să nu se deformeze pagina forumului. ^^ | |
|
| |
02gold23 Admin
| Subiect: Re: Propuneri Lun Iul 11, 2011 3:33 pm | |
| Este activata deja pentru a preveni excat acest detaliu. Intr-un fel, propunerea este acceptata! | |
|
| |
youforum Neko Starter
| Subiect: Re: Propuneri Vin Aug 17, 2012 12:17 am | |
| Salut , am o propunere pentru voi ,detin forumu www.YouForum.ro si daca vreti sa veniti pe forum , se da acces maxim pe categorie si globale. contact YM ro.client@yahoo.com | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri | |
| |
|
| |
| Propuneri | |
|