| Cat de multe stii despre universul anime/manga? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
02gold23 Admin
| Subiect: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Lun Iul 05, 2010 4:31 pm | |
| | |
|
| |
Cookie Neko Senior
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Dum Iul 11, 2010 7:15 pm | |
| Mie mi-a iesit asa: Fanul perfect Uitate atent/a la imagine si gandestete bine . Probil aceea este porecla ta .Oricum daca ne-am cunoaste am fi buni/e prieteni/e .Deci nu esti singura. ------- Mersi pentru quiz.Nu am mai complectat unul de ceva timp. | |
|
| |
KoNeko-chan Neko Starter
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Joi Sept 16, 2010 10:20 pm | |
| Mie mi-a iesit asa: Fanul perfect Uitate atent/a la imagine si gandestete bine . Probil aceea este porecla ta .Oricum daca ne-am cunoaste am fi buni/e prieteni/e .Deci nu esti singura. Ye!!!! | |
|
| |
Hikari Moderator
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Mar Oct 05, 2010 7:05 pm | |
| Fanul perfect Uitate atent/a la imagine si gandestete bine . Probil aceea este porecla ta .Oricum daca ne-am cunoaste am fi buni/e prieteni/e .Deci nu esti singura. Ei da l-am m-ai facut odata pe Mazarel ... | |
|
| |
02gold23 Admin
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Mar Oct 05, 2010 7:09 pm | |
| Si ce? O sa-l mai faci de vreo cinci ori...de acum in colo... | |
|
| |
Hikari Moderator
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Mar Oct 05, 2010 7:14 pm | |
| Vai mai faci alte 5 siteuri? | |
|
| |
ﯝ Đizzy ﯝ Neko Senior
Mesaje : 140 Varsta : 29 Localizare : somewhere else, but also here
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Mier Mar 30, 2011 1:49 am | |
| Fanul perfect Uitate atent/a la imagine si gandestete bine . Probil aceea este porecla ta .Oricum daca ne-am cunoaste am fi buni/e prieteni/e .Deci nu esti singura. | |
|
| |
roxycamy Neko Newbie
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Lun Mai 23, 2011 10:51 pm | |
| Fan obisnuit
Mai ai de lucru la detalii , te uiti la anime-uri dar nu sunt un hobby pentru tine . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? | |
| |
|
| |
| Cat de multe stii despre universul anime/manga? | |
|